Thea-Line raser mot Big Brother

Thea-Line Olsson. Foto http://www.flickr.com/photos/rubbertoe/4984707651/

Vi har som første medie utenom TV2 fått muligheten til å intervjue en av Big Brother deltakerne. Eller vi er muligens første medie utenom TV2 som gidder å bry seg om Big Brother. Thea-Line Olsson (22) har nå vært innestengt 35 dager i huset sammen med de andre deltakerne.

– Er jeg famous nå? Jeg bør være kjent ass, disse puppene var dritdyre! Karrieren min i Reality Models må bare ta av, er det første hun sier til oss. Tydelig ivrig etter å få sjekket sin status på utsiden.

Skuffelsen i stemmen er like opplagt som silikonpuppene når vi opplyser om at det er heller lite oppmerksomhet rundt Big Brother. Vi oppdaget at det var på TV som en ren tilfeldighet under et Cola-relatert uhell med fjernkontrollen.

– Seriøst!? Er det ingen som ser på? Vi er vel mye i media, får oppslag for alle de awesome tingene vi gjør?

Vi opplyser om at NyeNyheter har gått gjennom alle nyhetsoppslag siden Big Brother startet og bortsett fra et par oppslag i lokalaviser av typen “Se sambygding naken i dusjen” virker det som det er en total medieboikott av Big Brother.

– Det er jo bare sært å stenge folk inne så lenge uten at noen ser på!

– Du kødder? Dette er jo en katastrofe, 100 dager er jo en stor del av glamourkarrieren min ass. Det er jo bare sært å stenge folk inne så lenge uten at noen ser på! Dette er jo nærmere en kidnapping, ja sånn bortsett fra at da hadde jeg blitt kjent… Og jeg som la på meg 600 gram under spisekonkurransen for dette!

 

Er det andre realityserier du har planer om å delta i?

– Ja klart, drømmen er jo å være med i “Skal vi danse” og “4 stjerners middag.” Problemet er jo bare at du må være berømt først lissom… Ja også må man kunne lage mat i den siste, stress ass. Men dere kan jo hjelpe meg, om dere legger ut telefonnummeret mitt så blir jeg sikkert stalka når jeg kommer ut. Da kommer jeg i avisa!

La det aldri være sagt at NyeNyheter ikke hjelper en, om noe tvilsom, jomfru i nød. Kontaktinfo til Thea-Line Olsson finner du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *