Vil slanke fete barn med tv-spill diett

Den selvlærte ernæringsfysiologen Thomas Anker-Nilsen vil nå slanke fete barn med tv-spill.

Selvlært ernæringsfysiolog vil slanke fete barn med tv-spill diett (Foto: Flikcr/orcmid)

– Ideen min er genial, enkel, men genial, sier Anker-Nilsen. En vinn-vinn diett faktisk. Det hele går ut på at barnet får leve ut sine innerste drømmer, nemlig å sitte veldig mye i ro og spille tv-spill. Per i dag blir jo disse barna som gjør det, ofte litt lubne, og det har jeg løsningen på. Gi dem mye mindre mat – enkelt og greit!

Anker-Nilsen forklarer at ideen kom til han da han var på besøk hos familien i sommer, og hvor han registrerte hvor irriterte barna ble da de måtte legge fra seg spillene når det var middag på bordet.

– Jeg tenke enkelt og greit at hvis de dropper middagen, går de ikke opp i vekt, samtidig som de får fortsette å spille. Mindre mas, barna holder vekten, og foreldrene får mer tid for seg selv. Jeg fatter ikke at ingen har tenkt på dette før, smiler Anker-Nilsen.

Bok til våren

– Til våren vil boken min; “Anker-Nilsen dietten” være klar for levering,  forklarer han ivrig. Her vil du få tips og råd til hvilke spill som passer til forskjellige aldersgrupper og interesser. I tillegg til dette vil jeg komme med råd til hvor og når barnet bør serveres mat – det må jo spise noe, sier han mens latteren strømmer ut. Men nå vil jeg ikke røpe mer fra boken, den kommer til våren, avslutter han.

One thought on “Vil slanke fete barn med tv-spill diett

  1. Utrolig vill fantasi her… jaja… og jo spise mindre er sikkert ikke dumt men å hoppe over måltid er vel bare dumt… kanskje det å motivere til nyskapte ute aktiviteter som er like spennende som spill hadde vel vært noe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *