Fyr kjøpte trimsykkel – trodde han kom til å bruke den

Trodde han skulle trene vekk litt sideflesk.

NyeNyheters søndagshistorie skal denne gang handle om Asle Numme, en 57 år gammel familiefar fra Bodø som så mange andre på hans alder har begynt å samle litt “bilringer” rundt midjen.

Hjemme hos familien Numme (Foto: Flickr/Etwood)

– Pappa lagde seg ett nyttårsforsett om å gå ned i vekt, sier Ida, hans 26 år gamle datter. Men at pappa skulle begå ett slikt voldsomt selvbedrag var det ingen av oss som hadde forestilt seg.

Noen dager etter nyttårsforsettet var inngått, begynte nemlig Asle å surfe litt på internett etter tilbud på trimsykler. Valget falt på en Casall Indoorbike 10.2 på Gsport, og en torsdags ettermiddag dro han ut for å handle trimsykkel.

– Jeg husker Asle veldig godt, forteller Gsport selger Åge Henriksen. Særlig på grunn av at jeg fikk inntrykk av at han faktisk trodde han kom til å bruke den. Da jeg gliste og sa “Jasså, du skal kjøpe deg klesstativ?” så virket det som han ikke forstod hva jeg tenkte på. Skal jeg være ærlig spurte jeg meg selv om det var forsvarlig å selge sykkelen til han, men etter å ha konsultert med avdelingsleder ble vi enig om at siden han hadde gyldig bankkort, måtte han være noenlunde frisk.

NyeNyheter kontaktet produsenten av trimsykkelen, og lurte på om de før hadde hørt om folk som kjøpte produktene deres og mente at de kom til å bruke dem.

– Hva?? HAHAHAHAHA, var det korte svaret vi fikk fra Lucas Hellström i Casall.

Til slutt fikk vi noen ord med Asle selv – mannen som kjøpte seg trimsykkel, og trodde han kom til å bruke den.

– Jeg er vel litt irritert, på meg selv, og at folk ikke sa i fra. Jeg har aldri kjøpt trimsykkel før, og var uviten om hvordan dette fungerte, sier en oppgitt Asle. – At de på Gsport ikke fortalte meg dette er jeg overrasket over, svindel og bedrag vil jeg nesten si.

Undertegnede har selv begynt å samle litt bilringer, og takket ja på stedet da Asle tilbydde meg en nesten ubrukt tredemølle han hadde stående, nå skal jeg hjem og ordne sommerkropp!

God søndagskveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *