Vil gjeninnføre kassetten

Umulig å erstatte magisk kassettlyd med digital musikk

Musikkelsker og kassettentusiast Edvard Waltz vil at kassetten skal få nytt liv (Foto: Flickr/Bacon Sputnik)

Musikkentusiaster verden over jobber nå noenlunde hardt for å gjeninnføre musikkassetten. De mener det er på høy tid å få tilbake det populære formatet som alle født tidlig på åttitallet eller tidligere har et minnerikt forhold til.

Administrator i Facebookgruppen “We want the audio cassette back, AND WE WANT IT NOW”, Edvard Waltz, argumenterer med at flere og flere artister gir ut musikken sin på LP plater, ett format som er mye gamlere enn kassetten, og derfor er det helt teit at det er LP plater som er hot, og ikke kassetten.

– Kassetten er jo det siste formatet før musikken ble digial, sier  Waltz. Kassett setter ett helt eget SÆRPREG på musikken, ahh, vidunderlig sier han med drømmende blikk. Dessuten burde den gule Sony Walkman passe UTMERKET GODT INN I DAGENS MOTEBILDE.

Waltz mener at det burde være mulig å få gjennomslag for dette, på grunn av alle mail de har sendt plateselskapene, med hyppig bruk av CAPS LOCK.

– Vi ser at bruk av CAPS LOCK er effektivt, og dette bruker vi for HVA DET ER VERD.

Waltz mener at kassetten er skrotet grunnet at plateselskaper heter plateselskaper.

– LP PLATE, CD PLATE, det er typisk plateselskaper å være arrogante og prinsippfaste, men vi GIR IKKE OPP, avslutter Waltz mens han spoler tilbake “best of LOVE SONGS” med walkamannen sin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *