Norge kjøper syndekvoter for å hindre nye tragedier

Etter at det denne uken ble klart at det er en forbindelse mellom synd og nasjonale tragedier har Norges regjering bestemt at Norge kommer til å kjøpe opp syndekvoter fra mer gudfryktige nasjoner. For øyeblikket er Norge i dialog med blant annet Irland, USA og Vatikanstaten.

«Vi forstod at dersom vi i Norge ønsker å fortsette med vår syndige politikk, kritikk av Israel og kjønnsnøytral ekteskapslov er vi nødt til å kjøpe oss fri fra guddommelig straff», sier statssekretær i Kirkedepartementet, Johannes Tetsel. Det samme gjelder om det fortsatt skal være mulig for norske kvinner å kle seg utfordrende og ha sex med menn de møter på byen uten at norske byer opplever pest eller vulkanutbrudd.»

Snart kan nordmenn gjøre dette uten å frykte himmelsk straff. Foto: Flickr.com/Yooorick

USA er generelt sett mindre kritisk til Israel, og de har dermed mer å gå på. I Vatikanet og Irland er man generelt sett mindre syndige enn i Norge og disse har også vist seg villige til å oppgi ubrukte kvoter. For øyeblikket forhandler vi om kvoter for å publisere kritiske artikler om Israels politikk og til å ha utenomskapelig sex.»

Kritikere av denne nye linjen kaller dette å gi etter for kravene til de ansvarlige for både Aleksander Kielland-ulykken og Utøyatragedien. Dette avviser imidlertid Tetsel. «Undersøkelser viser at land hvor innbyggerne kritiserer Israel og har et utenomekteskapelig seksualliv ofte opplever tragedier og naturkatastrofer. Økte syndekvoter gjør dermed nordmenn i stand til å fortsette sin livsførsel».

Han vil likevel påpeke at kjøpet ennå ikke er gjennomført, og ber nordmenn i mellomtiden mislike palestinere, la være å ha sex og anse homofili som en styggedom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *