Oskar kom over Coca-Colas hemmelige oppskrift

Forventer å tjene en formue på verdens første Cola kopi med 100% Coca-Colasmak

Oskar Dahl-Larsen forventer å bli styrtrik på oppdagelsen sin (Foto: Flickr/stibbons)

Oskar Dahl-Larsen, en 26 år gammel mann som de siste 10 årene har vært “between jobs” jobber nå for å finne investorer til sitt nye brusmerke, Oskar-Cola. I følge Dahl-Larsen vil dette være verdens første «Colaklone» med 100% autentisk Coca-Cola smak. Grunnen? Han fant den originale oppskriften.

– Jeg fant den originale oppskriften, sier Dahl-Larsen entusiastisk. Etter å ha jaktet vel og lenge fant jeg den! Nå skal jeg starte firma og bli rik.

Dahl-Larsen spør om vi kan knipse ett bilde av ham med en penn i øret.

– Da virker jeg virkelig som en businessmann, ikke sant?

Etter å ha lovet Dahl-Larsen å stille som investorer i prosjektet hans (med nokså beskjedne midler, red.anm), får vi lov å knipse et bilde av funnet, så lenge vi lovet å maskere store deler av det.

Oskar Dahl-Larsen fant den originale Coca-Cola oppskriften

Dahl-Larsen forteller etterhvert at han er overrasket over at ingen har oppdaget dette før ham.

– Jeg er faktisk overrasket, men det er nok fordi jeg er et sånn der geni, og alle andre er blinde og dumme og ikke ser skogen for bare tær.

Du mener “Ser ikke skogen for bare trær?”

– Øh, whatever. – Jeg legger nemlig merke til ting som ingen andre gjør, det vet jeg nå. Det må nok være dette han snille doktoren mente da han sa til min mor “Oskar er nok et spesielt tilfelle” da jeg var liten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *