Utviklet pille som gjør kvinner i stand til å ha sex, tross hodepine

Et revolusjonerende produkt for kvinner med kronisk kveldshodepine

Haldor Bohnen er ute med revolusjonerende medikament til kvinner med kronisk kveldshodepine (Foto: Flickr/Myelin Repair Foundation)

Forskere ved det medisinske fakultet i Gursken har nylig fått godkjent sitt nye medikament, som skal hjelpe kvinner med kronisk kveldshodepine.

– Jeg må innrømme at det var personlige interesser inne i bildet da jeg startet forskningen på dette medikamentet sier kjemiker Haldor Bohnen. Min stakkars kone hadde slitt med kveldshodepine i mange år. Jeg syntes så synd på henne og hun var for stolt til å oppsøke hjelp på egen hånd, forklarer Bohnen. – Så jeg tenkte jeg skulle ta initiativ, sier han med et smil om munnen.

Medikamentet fungerer ved at pasienten puster inn en spesiell gass fra en pille som oppløses i vann. Dermed blokkeres smertesignalene en periode, og kvinnen kan dermed ha sex. Som en bivirkning, forsvinner også hennes øvrige hemninger.

– Sistnevnte oppleves neppe som en negativ bivirkning for mannen, ler Bohnen.

En liten utfordring gjenstår

Medikamentet fungerer altså glimrende, men det har en foreløbig utfordring med at effekten bare varer i rundt to minutter.

– Men det er mer en nok tid for de aller aller fleste avslutter Bohnen.

One thought on “Utviklet pille som gjør kvinner i stand til å ha sex, tross hodepine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *