Ordfører arrestert etter manglende korrupsjon eller narkotikamisbruk

Politiet i Buskerud rykket i går ut og arresterte ordfører Erik Krokeide etter at det ble klart at han verken har delt ut offentlige midler til venner eller benyttet seg av narkotika. Mannen sitter nå i arresten, tiltalt for sex med mindreårige.

(Foto:Flickr.com/edgeplot) Ordfører Erik Krokeide

«Vi fattet mistanke da vi oppdaget at han ikke hadde delt ut penger til organisasjoner med venner i ledelsen», sier politisjef i Nordre Buskerud, Johannes Fløysund. «Den påfølgende razziaen hjemme hos ham avslørte til vår store skrekk ingen brukerdoser med narkotika, noe som bare tydet på en ting, Krokeide har misbrukt en mindreårig seksuelt.»

Nå etterlyser de denne unge jenta eller gutten som ordføreren har forgrepet seg på. Blir vedkommende ikke funnet vil Krokeide også bli tiltalt for mord. «Etter det siste året med politikerskandaler ønsker vi å være føre var. Har de ikke delt ut penger eller brukt narkotika er det åpenbart at de har gjort noe annet.»

Krokeide benekter at han har hatt sex med mindreårige, og hevder at han en gang i ungdommen luktet på en flaske lim og at han har spandert kaffe betalt av det offentlige på venner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *