Gris krever Islam i hele verden

Islam er bra fordi muslimer ikke spiser oss

Islamist (Foto: Flickr/jere-me)

Fra noe uventet hold får nå verdens Islamister bred støtte. Grisen Paddy (3) krever nå at hele verden legger seg under Islam.

– Jeg er forberedt på å bruke makt, grynter Paddy sint. Nok er nok, her om dagen så jeg at Rema 1000 hadde tilbud på nakkekoteletter av svin. 49,90,- for en kilo av kroppen til en stakkar medgris. Jeg gråt og gråt, og etter å ha grått meg ferdig bestemte jeg meg for å handle.

Flere grunner til å sympatisere med Islam

– Muslimene spiser mye fugl, og er det noe jeg virkelig haaater, så er det fugler. – Those motherfucking angry birds, sier Paddy med en dyp, langsom men bestemt stemme.

One thought on “Gris krever Islam i hele verden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *