Slik velger du kredittkortet som fucker deg minst opp

Hele fem kort gir deg mulighet til å beholde livsglede etter ødelagt økonomi

Høsten nærmer seg, og du har for eksempel lyst på ny TV. Etter regningene er betalt, sitter du ikke igjen med stor å kjøpe dyr TV for. Da er valget enkelt – kjøp TV med kredittkort!

Men hvilke kredittkort skal du velge?

I jungelen av kredittkort der ute kan det være vanskelig å velge riktig kort til ditt bruk. Vi har derfor rangert de forskjellige tilbudene i en enkel oversikt:

Fem kort stikker seg ut som vinnere i testen. Saklig, KreditBank1, CrazyDeal, Vorde og Looser 365 gir deg alle en viss mulighet til å beholde snev av livsglede etter du har skakkjørt økonomien over tid.

Ble alkoholiker etter å ha gjennomført test (Foto: Flickr/chispita_666)

7 av 10 testere fikk alkoholproblemer

Som en kuriositet kan vi nevne at 70% av testpanelet opplevde moderat til sterk avhengighet av alkohol etter testen. 100% av disse igjen kunne nevne at alkohol nå gjorde dem gladere i hverdagen.

– Dette er nok et eksempel på hvordan bruk av kredittkort kan være et fleksibelt og nyttig betalingsmiddel for folk, sier Bernt Hanebust i DieHardCard. Når 100% kan fortelle at de opplever å bli glade av å drikke, og at bruken av våre kredittkort fører til nevnte drikking, da har vi gjort noe godt for disse menneskene, smiler Hanebust.

1 thought on “Slik velger du kredittkortet som fucker deg minst opp

  1. Pingback: Slik får du raskere PC i dagens velferdsnorge - NyeNyheter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *