Hagen flytter inn på Toro-fabrikken

Arna: Det har gått en uke siden det ble kjent at Stein-Erik Hagen overtok Toro fra bergensfamilien Rieber. Nyenyheter kan nå som første medium melde at den nye eieren flytter inn på fabrikken.

Vi møter Hagen til en sensommerprat. Milliardæren deler åpenhjertig sine beste spareråd og kjærlighetsråd, og han forteller om sitt nye liv inne på Torofabrikken.

– Det beste sparerådet jeg kan gi er at man i stedet for å bytte bil nå i høst, bytter til vinterdekk. Her kan man fort spare 1 mill i året, sier Stein-Erik Hagen. Han kommer også med en avsløring til Nyenyheters lesere, til jul lanserer nemlig Toro en ny serie utviklet av Hagen selv.

– Folk flest spiser bare søppel, men det er jeg den rette mannen til å gjøre noe med. Folk skal nå ha råd til en skikkelig middag, og med Toro Gourmet vil de vanføres hverdag endres fullstendig, forteller Hagen.

Den nye Toro-eieren understreker også at de har valgt et lavt prisnivå, for kun 1000,- pr pakke skal du absolutt få en brukbar middag.

– Men hvorfor har du flyttet inn på fabrikken?
– Da heksa(Mille-Marie Treschow) tok huset og ei heller lager middag lenger, var et par milliarder som lommerusk å regne for å ha stor nok garasje og ny middag hver dag, forklarer han med et bittersøtt smil.

Noen ny kjæreste har han ikke, men han deler gjerne et kjærlighetsråd med våre lesere:
– Husk særeie når du gifter deg!

20120826-113749.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *