Lise (14) skrev “LOL”, fikk 9 likes

Rørende mange tilbakemeldinger på Facebookstatus

Lise Digermul fra Otta har tatt Norge med storm. Bare fire timer etter hun skrev “LOL” på Facebook, har hele 9 mennesker trykket liker. Digermul er overveldet over støtten, og hele 2 av de som trykket liker er vilt fremmede mennesker.

– Jeg fikk en tanke, og tenkte bare, crazy shit, sinnsykt fun! Skrev derfor bare “LOL” i statusfeltet, sier Digermul mens hun sjekker mobilen for nye likes. – Ingen flere enda, men kommer sikkert flere snart smiler hun.

Forbereder seg på ny status

– Jeg føler nå at jeg på en måte er blitt en slags frontfigur eller rollemodell for Norge sier Digermul mens hun sjekker mobilen. Derfor vil jeg nå bruke de neste dagene på å klekke ut en ny motiverende status til det norske folk. – OIIIII, TI LIKES!

Ekspert i sosiale medier, Thomas Småen mener den fjorten år gamle jenten er en enestående kommunikatør. – Jeg kjenner meg veldig igjen i Lise. Hun bruker et moderne språk, deler noe personlig og opplever en fantastisk respons.

Lise sier at hun setter pris på de gode ordene fra Småen. – Det er veldig kjekt å høre at jeg gjør noe riktig. Jeg er tross alt bare 14 år, men nå når jeg ut til folk. Det er skikkelig WTF 2xLOL!

3 thoughts on “Lise (14) skrev “LOL”, fikk 9 likes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *