La kollegas bærbare PC på gulvet

Tidenes kollega-spøk etter ferien?

Dette synet møtte Petter Rød etter ferien i Kypros (Foto: Flickr/Peter Kaminski)

Å utføre små, uskyldige pek mot kolleger mens de er på ferie er et vanlig fenomen. Men peket utført av kollegene til Petter Rød tok virkelig kaken.

– Jeg hadde vært på en 14 dagers ferie i Kypros, og ante fred og ingen fare da jeg kom tilbake til jobben, forteller Petter Rød. Sikkert litt naivt av meg, for å utføre pek mot de som har vært på ferie er liksom tradisjon hos oss. Jeg tenkte rett og slett ikke på det. Men da jeg skulle sette meg ned ved skrivebordet mitt, var laptopen borte.

Hadde satt bærbar PC på gulvet i gangen

Kollegene til Rød brøt ut i spontan latter. De hadde nemlig satt den bærbare PC’en hans på gulvet i gangen.

– Jeg måtte jo le med dem, forteller Rød. Selv om jeg mest hadde lyst til å gråte, klarte jeg å le med dem, avslutter Petter Rød, som nå skal ha fått PC’en tilbake til skrivebordet sitt.

Måtte le med (Foto: Flickr/WildMouse)

Har du blitt grundig lurt av kollegene dine etter ferien? Skriv inn din historie i kommentarfeltet.

2 thoughts on “La kollegas bærbare PC på gulvet

  1. Da jeg kom hjem fra ferie hadde kollegene mine byttet ut stolen min med en HELT identisk stol. Jeg merket ikke noe før de sto bak meg å lo så tårene trillet, mens de påpekte at hjulene på den nye stolen ikke var like slitt som den orginale stolen min.
    Det var da jeg lærte at disse gutta ikke er til STOLE på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *