Nyenyheter søker journalist som er flerkulturell, tvekjønnet, lesbisk, mindreårig og funksjonshemmet

Hvem vil ikke jobbe i Norges viktigste nyhetsformidler? Du må beherske nynorsk og gjerne persisk og være utadvendt, men utsatt for mobbing.

De mindre seriøse nyhetsformidlerne mottar store beløp hvert år i pressestøtte. Nyenyheter har til tross for manglende offentlig subsidiering levert kvalitetsnyheter i over 1 år. Nå vil vi ta skrittet videre. Med denne stillingsannonsen regner vi med å kunne nå alle statlige mangfolds- og integreringsmål. Vi vil med deg på laget være 200% politisk korrekte.

I likhet med de andre avisene skal Nyenyheter begynne med å levere useriøse saker. Saker hvor virkeligheten er plassert et sted mellom linjene. Hvis du er flerkulturell, tvekjønnet, lesbisk, mindreårig og funksjonshemmet vil du passe perfekt inn i vår søknad om pressestøtte.

Samer oppfordres til å søke.

Foto: laffy4k / FLICKR

20120925-195323.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *