Vant 45 millioner i lotto – men hvorfor FAEN BRYR VI OSS!!!

En kvinne ble i dag 45 millioner rikere i Lotto. BLÆH BLÆH BLÆH BLÆH!

Nuff said (Foto: Flickr/Antonio Esponda)

KVALMT! Her sitter en stakkars journalist og prøver å tjene til livets opphold, og hva er kveldens arbeidsoppgave? Jo, nemlig å informere dere lese om at en eller annen heldig jævel har blitt styrtrik og kan smile herfra til månen.

Ja, for vedkommende har penger nok nå til å reise til månen når det blir mulig en eller annen gang.

Selv sitter jeg her og river lottokupongen i fillebiter (i tankene mine i alle fall, kupongen er digital i en mobilapp. Jeg har da fanden ikke penger til å rive mobilen i fillebiter. Det hadde jeg forøvrig hatt dersom det var JEG som vant 45 millioner kroner, men da hadde jeg forsåvidt heller ikke hatt behov for å rive mobilen i stykker, men nok om dette)

BLÆH!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *