AppRunners tilbyr seg å løpe for deg og poste turen på Facebook for deg

Nytt firma vil revolusjonere bruken av treningsapper

Daglig leder i AppRunners (Foto: Flickr/ lululemon athletica)

– Jeg så et enormt potensiale der ute, forteller Morten Pettersen (41), daglig leder i det nystartede selskapet AppRunners. Mange tusen nordmenn har kjøpt treningsapper som Endomondo og Runkeeper for flere titalls kroner, men bare ca. 8% av dem bruker disse appene.

Pettersen er selv en ivrig jogger, og tilbyr seg nå å ta med mobilen til nordmenn som ikke får muligheten til å bruke treningsapper i en travel hverdag.

– Alle turene vil naturligvis bli postet på Facebookveggen til den enkelte brukeren. For noen kroner ekstra, kan jeg stoppe opp og ta bilder av utsikter og lignende med eierens mobil, slik at dette også kan postes på Facebook.

Må ansette

Pettersen har nå lagt ut annonser på Finn.no etter flere joggere. Så godt har altså konseptet blitt mottatt at han ikke selv lengre klarer å håndtere mengden.

– Døgnet har bare 24 timer, så her må jeg utvide med 3-4 joggere smiler Pettersen. Forrige helg måtte jeg takke nei til flere joggeturer i Bergen fordi jeg skulle løpe Oslo Maraton med 19 mobiler avslutter den glade mosjonisten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *