Motta 2 GB ekstra lagring fra Google GRATIS – Bare registrer ditt DNA

Børst børst, 2 GB in the bank
Børst børst, 2 GB in the bank

Google annonserte i dag en hyggelig gavepakke til alle sine brukere. Den amerikanske intetnettgiganten gir nå bort hele 2 GB gratis lagring som du kan benytte på tjenester som Gmail, Google Drive og Google+ Bilder. Det eneste du behøver å gjøre for å motta lagringsplassen er å fullføre profilen din ved å legge til DNA’et ditt.

– Dersom du nå går inn på gmail.com, vil du oppdage en ny knapp på websiden forteller Google Norges produktsjef Ian Truder. Ett trykk på denne knappen og børsten din er på vei med DHL. Er du bortreist så behøver du ikke vente til du kommer hjem for å bestille – vi vet hvor du er smiler Truder.

dnabørste
Se etter denne knappen på Gmail.com

Gratis livet ut

Truder lover at selv om tilbudet ser for godt ut til å være sant, så vil du aldri miste den ekstra plassen.

– Nei vi er klar over at mange nå spør seg hvordan vi klarer å gi bort så mye plass helt uten å ta betalt for det. Alt jeg kan si er at vi i Google liker deg. High five! avslutter Truder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *