Arrestert for å trykke “liker” på grusom nyhet

Politiet retter nå øynene mot en hittil ukjent gruppe syke mennesker, nemlig de som i all åpenhet liker grusomme ting.

Trykker du “Liker” på dette, er du meget syk og nå i politiets søkelys.

Vi har nå startet en storstilt aksjon, der vi vil snakke med enhver som har trykket “liker” på grusomme nyheter på Facebook, sier politioverbetjent Bjarte Gabrielsen.

For eksempel er det 6 stykker som likte at 35 lik var funnet i Mexico. Dette er mennesker med syke sinn som nesten garantert er tikkende bomber. Disse kan vi rett og slett ikke la gå fritt rundt i gatene.

Får forklare seg

Gabrielsen forteller at alle som har likt noe grusomt, selvsagt skal få lov å forklare seg.

Det kan jo hende de kom borti ved en feil, eller at to-åringen trykket for dem, sier Gabrielsen. Men vi ser også etter mønstre. Har de likt mer enn 5 grusomme nyheter på én måned er det en trend de ikke kan snakke seg bort i fra.

Rykker straks ut i ekstreme tilfeller

Her ser vi de modige karene som nettopp har arrestert en fyr som likte, delte og skrev <3 som kommentar til en grusom nyhet (Foto: Flickr/Sosialistisk Ungdom – SU)

I forrige uke fikk vi tips om en fyr som trykket “liker” på en grusom nyhet, delte den, og skrev “HAHA <3” i kommentarfeltet. Da rykket vi ut med spesialstyrken vår, og anholdt den syke fyren på stedet.

Vedkommende som gjorde dette trodde han var anonym da han satt på en WIFI sone på en MC Donalds restaurant. Han glemte bare at han var logget på sin egen Facebook konto.

Det var en smal sak og spore han opp. Da han så oss, overga han seg uten dramatikk, men han lurte på om han fikk poste en selfie på twitter.

Det fikk han ikke lov til, presiserer Gabrielsen.

Gabrielsen regner med det tar minst ett år å bli à jour med alle som har likt grusomme ting siden Facebook åpnet i 2007.

Men vi skal klare det, dette har høy prioritet, avslutter han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *