Mann ble støtt

Politiet advarer publikum om å holde seg hjemme etter at en mann kl 20.36 i Oslo sentrum ble observert støtt. Vi vet ikke enda om det skyldes en tegning eller en tekst som gjorde mannen støtt, og politiet kan ikke si med sikkerhet om handlingen som gjorde mannen støtt var tilsiktet eller ikke. Alt politiet kan si for øyeblikket er at en ukjent mann i førtiårene ble observert med smale øyne og igjensnurpet munn.

En talsmann for Oslo Politidistrikt ber folk tenke på egen sikkerhet og holde seg borte fra sentrum. De som av forskjellige grunner ikke er i stand til å forlate byen bes oppføre seg så akseptabelt som overhode mulig og holde eventuelle støtende ytringer for seg selv.

Vi tar ingen sjanser. Forhåpentligvis vil ikke dette bildet støte noen.
(Foto: Flickr/Toronja Azul)

 Jens Stoltenberg sier i en kommentar at han ber om unnskyldning, uansett hva som er grunnen og lover at de ansvarlige vil bli straffet.

Saken vil oppdateres løpende.

One thought on “Mann ble støtt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *