Vil forby sex

Det nystiftede partiet Moralistisk Samlingsliste (MS) går inn for å forby sex etter Stortingsvalget i 2013. Partiet har foreløpig lansert dette som sin eneste kampsak og tror de vil få stor oppslutning rundt dette. Vi har fått partiets talsmann, Even Ukkland, til å forklare oss hva som ligger bak forslaget.

Dere går altså rett og slett inn for å forby sex?

Vi forstår jo at folk trenger litt tid til å ta innover seg dette. Vi har stor tro på at innen valget i 2013 vil forslaget ha solid støtte i folket. Det stemmer at vi i bunn og grunn vil forby all kjønnslig omgang, også med seg selv.

Hvordan ser dere for dere at det vil være mulig å, unnskyld uttrykket, håndheve et slikt forbud?

Det er nettopp det som er det geniale med vårt forslag. Det er selvfølgelig ikke meningen å håndheve forbudet absolutt. Et gift par som har sømmelig sex hjemme under dyna på soverommet i mørket for eksempel, vil jo aldri melde hverandre og dermed ikke straffes. Eller en som har syndig omgang med seg selv hjemme. Totalt straffefritt.

Vi måtte benytte et sømmelig illustrasjonsfoto for “Under dyna” for å få publisere intervjuet. Foto: Flickr/ikanik
Vi måtte benytte et sømmelig illustrasjonsfoto for “Under dyna” for å få publisere intervjuet. Foto: Flickr/ikanik

Så dette er altså mer en symbolsk lovparagraf enn noe som skal håndheves?

Vi ser for oss at man kan renske kraftig opp i straffeloven. Denne paragrafen kan erstatte alle paragrafer som i dag omhandler sex. Så håndheves den selvfølgelig kun i de tilfeller der det er en reell sjanse for oppdagelse, som blotting, kjøp av sex og lignende. Samtidig gir loven et kraftig moralsk signal om at sex i utgangspunktet er svært syndig.

Vil ikke for eksempel gravide kvinner kunne sies å ha et svært tydelig bevis på at de har hatt sex?

Man skulle tro det, men vi går ut fra at alle fødsler er jomfrufødsler. Var det godt nok for Jomfru Maria er det godt nok for oss!

114 thoughts on “Vil forby sex

   1. Håper jeg for all del, hvor jævlig dum tror de egentlig at folk er?:P

    Er jo ingen (i hvertfall ikke med vett i topplokket) som kommer til å gå for det der.*ler*

 1. WTF!? Noe av det mest latterlige jeg har hørt. We are in the end of days and your concerned with your faith & makin sex punishable etc?. When there is a war goin on in the streets, Iraq, In my mind…. I love pussy all the time, im a fuckin man. Guess… Your faggots! BLACK SUNDAY BITCHES! Its on, Stating facts! Reality…. Wake up faggots! -.-‘  Time is now! http://www.youtube.com/watch?v=Tbrxa0EJ_Gs

 2. Horer i tyskland har mulighet til å betale skatter, private plasser for prostitusjon. Alt kan bli gjort på den rette måten, spørs bare ka du vil utvikla det te. Å sei at noge e ska ver forbudt vil alltid ver relativt dårlige valg for tilfellene som trenge det, derfor vil det alltid ver et problem for nogen. 

 3. HA HA HA HA Bare forde han er så stygg at det skranter på sengekosen skal ikke det stoppe oss i og holde varmen! 

 4. ahaHAHahaha!!! Faen med det morsomste jeg har lest på over et halvt år! Likte spesielt den siste kommentaren! Fyyyy faen… Her har vi fyren som kan biologien sin her!

 5. En hver idiot som tar dette serriøst er mer utstøtt enn karakteren vedkommende gir seg ut for – Når det er sakt må jeg si jeg lo godt når jeg leste dette :3

  Det er bra vi kan spøke litt med politikken, noe som antagelig Norsk politikk er i særstil med.

 6. Haha. :D Lurer på om dette er noen i Ottar-gruppen, som har kledd seg ut som en mann.
  I frykt av mer mobbing fra både andre damer og menn.
  Di er uansett like stygge, så du ska ikke se vekk i fra at dette er familie medlemer av Ottar-styret :-P

 7. Du må være helt på tur :P alle digger sex så kommer et mini lite tall av Norge og tror at dette skal lykkes? vi er et folkestyrt land kjære deg, flertallet bestemmer. dette er bare bortkastet tid spør du meg. men for all del, lykke til :)

  1. Det er mange land hvor det ikke er sosialt akseptert å gi klemmer. Jeg bor i India, her er det ikke vanlig, og helt uaktuelt mot det motsatte kjønn. I mange muslimske land er det også straffbart å gi klem til en av det motsatte kjønn som ikke er ens slektning.

 8. Forstår ikke hvorfor dette kan være nyheter, mannen er jo fette gal i hodet. Gi heller mannen en bruksanvisning over sin egen kjønnsdrift istedet for å gi han oppmerksomhet. Dette er jo toppen av galskap! Dette er ett resultat av at ikke helse Norge klarer å fange opp saker med personer som er i desperat trang etter hjelp. 

  1. Jeg vet ikke om du troller, men hvis du ikke skjønte at dette er satire er du muligens dummere en den fiksjonelle personen artiklen omhandler eventuelt ville vært.

 9. wow dette var hysterisk morsomt! det var vel meninga at det skal være det ikke sant?det er altså ikke seriøst ment det her håper jeg da

 10. likte best den siste ”
   vi går ut fra at alle fødsler er jomfrufødsler. Var det godt nok for Jomfru Maria er det godt nok for oss!” 
  ja jenter. vi er alle jomfruer som får barn sendt fra Gud!!

 11. å koffer i all verden ska dt bli forbudt da? :L ka e gali med dt liksom? dt
  vil jo da sei at når vi dør ut så blir jorda en øde plass å bo på..  dt har jo vårre lov sia dæm første partiklan vart skapt!! 
  dt e greit at sånne feite folk som dæ ikke får sæ nå, men finnes andre folk i verden å vøttu :)

  1. Det er godt vi kan spøke litt på helårsbasis her i Norge. Det å bare gjøre det en dag i året blir for lite. Er fast seer av “nytt på nytt,” men kunne tenke må å dra på standup og revy oftere :-)
    

   1. Vi ser gjerne at vi får spøke hele året, mulig vi legger ut en seriøs sak 1 april sånn for variasjonens skyld :)

 12. Ja, la oss si at alt som skjer uten at noen andre vet om det er greit. Ha sex med hester, kuer, sauer og griser om du føler for det! Så lenge du ikke forteller noen om det er er du good to go!

 13. Hahaha! Seriøst dette må være en gruppe me skada folk som er så stygge at de aldri får sex..
  Til den og de som har komt me dette forslage vil jeg si en ting: Kapp av dere kuken kjør den oppi ræva å dra til helvete me latterlige forslag som dette. Hva med påbudt kamera på soverom i alle hus og då?? satan te amatør forslag… nej.. stikk å drid!

 14. dette er da det latterligste jeg noen gang har hørt! vil du utslette menneskeheten eller??

  og hva er galt i sex egentlig? kan vedde på at du også, som alle andre, har kost med seg selv.

  greit nok at jomfru maria ikke hadde sex for å få barn, men hvordan i helvete kommer religion inn i bildet? fanatiker er det du er. venter på at en eller annen uksyldig kvinne skal bli gravid av at et vindpust sender en unge i magen hennes!

  1. Hvordan kan det gå ann å ta dette seriøst? alle nyhete på denne siden er jo bare tull! -.-
   Jeezes-.-‘

   1. Nei, det er de slett ikke. Fordi NRK ikke dekker de samme nyhetene, betyr det ikke at det ikke er vesentlige saker som belyses, som nedleggeslen av NAV.

 15.  men ka me graviditet liksom? jomfru fødsel??? kyss meg en visse plass sier eg… ALDRI om de får inn det… de må jo være skrudde de som e i det partiet. kansje de som e i det partiet i fittlause å pikklause…?? sorry ordbruk :p men altså det må jo vær någe hakkendes gale me de som komme me det forslaget… kansje være stort mellom beinå han partilederen der har… någe alvorlig gale må det være i hodet på dere…. koss sga folk få produsert barn. koss sga folk få elske sammen??? e jo normalt at par og andre har sine sexuelle behov. ka faen har dåkk spist egentlig?  kansje viss dåkk som stemme for dette forslage isje har ett sexliv, men det betyr sje at andre isje har det…. partileder : gå å dra snabben, kjøp deg ei hora… så ser me om du fortsatt står ved forslaget ettepå???!!!!!!

 16. HAHA!!!  Se på den karen a, sikkert fortsatt jomfru å ukyssa!  Stygge beiste tror han klarer å forby noe sånt…  Håper du leser dette kæll, DU ER EN FORBANNA IDIOT!!!!

 17. og ellers har vi d bra?? og mora di fødte deg som jomfru?? trur nok mamma`n og pappa`n din hadde sex æ.. og æ e rimelig sikker på at dæm likt d!:) dæm gjor nok sikkert “the nasy”:) antagelig flere ganga. skjerp deg! folk gjør d folk vil.. end of story

 18. Det som burde forbys er slike tullinger som Even. Jeg og min kjære skal ha heftig sex så snart hun kommer og legger seg..Tror jeg skal fyre på litt ekstra til ære for Even og det idiotiske forslaget han kun hadde fått gjennomslag for i landene hvor huttetuene bor i…

  1. :-) Da er det godt å vita at Even og partiet hans er fiktive. Men det er jo en artig sak han har; setter liksom litt spissen på våre venner i bibelbeltet.

 19. Okei… ‘Herregud’ for dere i partiet som er kristne og liksom skal ha så stor tro, men da skal jeg love dere, at da får det tro om igjen!
  Unnskyld meg herr talsmann, Even Ukkland. For du som har barn da, kan forklare til hele landet, verden om du vil, at du angrer på dine barn kom til verden, se hvordan det er å trekke tilbake ungene dine!
  Skal du nekte et helt land ved å kunne kjærtegne hverandre, vise kjærlighet for sin kjære og ødelegge ønskene dems ved å få barn? – Er du/ dere helt idioter!?
  Du forbyr/ nekter t.o.m personer i å onanere og gi seg selv en tilfredstillese som er på en privat kropp du faen ikke har lov/ makt til å bestemme over! Hvordan skal du kontrollere det, sende ut folk som skal montere videokamerar i alle hus på forskjellige steder? – Skal love deg da at du kommer til å få se mye rart!

  Må bare si at mange kristne her i lande har 10-15 barn på sitt verste fordi de ikke har tro’en på prevensjons-middler, så dere må jo streffe dere selv litt!

  Mitt siste ord kommer snart, men først vil jeg bare si at dere i ‘Moralistisk samlingsliste’ allerede har driti dere ut!
  Her kommer mitt siste ord, Lykke til!

 20. Dette tror jeg må være den største spøken jeg noengang har hørt om, lest om, og søren meg ledd mest av. Det skal jo være så sundt med sex, bare fordi han ikke får seg noe så trenger han ikke være sjalu på resten av verden. Å ødelegge en del av hverdagen til andre mennesker, det er det mest sårbare og egoistiske jeg vet om! skjerpings no!!!!

 21. viss det blir forbudt med sex vil ikke norges populasjon gå ned å til slutt bli drevet av irakere, jøder, og litauere. jævla idiota som trur de kan gjøre nåkka sånt æ blir bare sur vi ska jo ikke ha et jævla hælvete hær som det e i irak me terrorista som styre landet vess det skjer ska æ personlig dræpe de som kom fram me detta lovsførslage. tenk dokker at nån har hatt sex de blir gravid ka de ska gjøre de bli jo faen ikke å tørre å dra te sjukehuset før da blir de jo arrestert så de bli nok å føde hjæmme å da e det mæst sannsyneli at ungen dør. så æ sir bare ka i faen e det som går igjennom skallen på han fyren. Det e jo bare latterlig. det e det samme som å bare si at vi gir bort norge første man t å dræpe alle normen får landet. før vi skal ikke reprodusere oss længer før en tjukk satan som aldri har hatt sex ikke vill at andre ska ha det heller sia han ikke kan få det heller sia han e fette stygg å e fette hjernedød og homo. så æ bare sir detta vess han
  Even Ukkland læs detta så håpe æ at han skjønne at han burde trække sæ fra valget før ellers komme hele jævla landet t å gå rett t hælvete som alle landan i midtøsten. Så æ håpe du har skjønt at detta e ikke en jævla spøk

 22. jævla idiota som trur det kommer t å skje. ja i de parallele univers å i drømman dæmmes

 23. Dere må seriøst være helt skadet i hodet deres! OVER halve norge er faen ukristent!!!!! og vet såvidt kem jomfru maria er. og dere som er så kristen, tror på gud å hele pakken, er det ikke han som har skapt mennesket til å lage enda flere mennesker da? og at “de første menneskene på jorden (adam og eva) skulle videreføre menneskeheten?..unnskyld meg, ..nei forresten, jeg har ikke noe å unnskylde, Men TENK med hodet og ikke ræven, før du/dere går til sak!! no har du/dere hele befolkningen mot dere.
  Det er KOMPLETT UMULIG å bli gravid uten å ha sex. tror du må ta sexualundervisningen på skolen omigjen! og det er det sikkert fler her som er enig i!!!

  1. Det er kun mellom 2 % og 4 % som er muslimer. Det er vel ikke mer enn 10 % ateister. Resten er jo kristne. De fleste nøyer seg med et kirkebesøk i forbindelse med julen og ellers det vanlige: Barndåp, konfirmasjon, bryllup og begravelser.
   Med andre ord er folk ganske så sekulære.

   Jeg tror partiprogrammet vil glede mange. En mer nøyaktig analyse viser at forbud mot sex er langt mindre skadelig enn det den sittende regjering finner på. Sexen vil jo folk fortsette med som før ;-)

  2. Er du dum i hodet eller? skjønner ikke du at hele siden er en spøk? HAHAHAHAHAHA jeg ler så jævlig godt når jeg leser kommentarene fra folk som faktisk tror på slike”nyheter”

 24. viss mennesker slutte å hasex villdamer sutta å føda viss damer ikkje føder vill det IKKJE bli meira mennesker og till slutt vill heila menneske heto ta slutt.
  FY FAEN HAN LURINGEN ER LITT SKÅTEN

 25. Dette ble for sært! Sex er noe av det mest naturlige som finnes, det er kun religion som sier at det er ”feil”, Gud vet hvorfor (excuse the ironi). 

  1. I bibelen så står det vel strengt tatt at man ikke skal onanere men sørge for at alt kommer “inn” et sted (i hunkjønn).

   Dag Frøland hadde en tilsvarende fin en i en revy på 80-tallet :-)
    

   1. I bibelen ble Gud sinna fordi Onan ikke orka å lage barn når Gud ba han om det, men “hoppa av i svingen”. Han onanerte ikke.

 26. Er alle her helt idiot som tror på dette og ikke skjønner det er en forbanna spøk??? Om menneskerasen er på vei i denne retningen hjelper det lite med formering…..

  1. Pussig at du nevner dette med formerig, eller reproduksjon som det også beneves. Ved siden av meg bor det en barnløs familie. Det viser seg at denne barnløsheten er arvelig.

 27. du må jo sikkert dopen noen ned for å så voldta de for å kunne tilfredstille deg sjøl..heh…viss pikken når inn da..

 28. Først en skikkelig god latter når jeg leste reportasjen, deretter en enda bedre latter etter å ha lest alle kommentarene til alle de som tror på dette

  1. Man kan jo tro det er Knut Nærum fra “Nytt på Nytt.” Han har et fantastisk pokerfjes :-)

   1. Jeg synes han har et elendig pokerfjes. Alle kan være normale i ansiktet med hans vitser.

 29. det kommer aldri til å gå:S men alle dere som har kommentert at kristne folk ikke skal ha sex eller har lov til å ha sex.
  I de 10 bud står det at du ikke skal drive hor. vis du har sex med en du elsker er det ikke å drive hor. sex er ett tein på kjærlighet.  jeg er kristen og er stolt over det men jeg har sex sellom jeg er kristen. men å forby sex er helt umulikt. dette partie må være heilt blåste i håve. de må serriøst feile noe stort :S 

 30. Hvis dette ikke er en spøk, sier jeg bare:
  Kom dere inn i utviklingen og ikke sitt fast i gamle dogmer…. året er snaaaart 2012!!!! Vil dere kjempe for å få vekk straffbare handlinger seksuelt må dere finne ut hva som driver folk til slikt! Ikke snakk om synd i 2012.. gud hadde ikke gitt oss evnen om vi ikke skulle få bruke den..idiotisk! Bibelen bærer sånne omskrevne budskap for at presteskap og andre autoriteter skulle ha makt og kunne kontrollere folket til å bære frykt, dette fordi det lønner seg for de makt syke og sørger for et folk med lav bevisshet. Et folk som ikke spør men bare finner seg i. Der er hemmeligheten og min sannhet. Her nok et bevis på maktsyke, en lov som forbyr sex.. og som setter folk i frykt.

 31. Alvorlig mange mennesker som har lest denne artikkelen som er mildt sagt litt uintelligent. Er en tulleside. TULL fra ende til annen! Noe som burde være ganske så tydelig for de fleste. Og da å skrive hissige kommentarer om sex, “politikk” og hvorvidt de som leser dette er norsk eller ikke, er faktisk ganske idiotisk. Meningen er at det skal være morsomt, og er du ikke oppegående nok til å skjønne parodi, ironi og sarkasme, vel da burde du ikke lese noe annet enn skolebøker!!

 32. Jeg foreslår at alle som ikke forstod at dette var en spøk lar være å formere seg.
  Dumme folk er vår tids største trussel, og det blir dessverre bare flere av dem.

 33. dette går innenfor religion, og ikke alle er religiøse som meg selv !

 34. koffer i all verden ska dt bli slutt på sex da, e dåkk fette dom eller!!?
  vi fleste har skjønt at sånne feite og stygge skapninga som dæ ikke får sæ nå, men dt finnes da fleir folk i verden som faktisk jør dt :) så du e ikke midtpunkte i verden vøttu, boytoy <3

 35. Dette kunne vert eit seriøst forslag for å slå gjennom som eit parti i USA..

 36. Det her må være en spøk vel? Han har da heeeelt tydelig ikke lest bibelen… jøssenam, men vi går jo for jomfru fødsler i hele landet da… fint det….

 37. Ut i fra intensiteten i kommentarene, finner jeg at dette sagt med Jonas Gahr Støres ord, kan bli en utfordring for Ukkeland. PÅ den annen side.

  Alle som har hund kaller ham “King”, “Rex” eller
  lignende.
  Jeg kalte min for Sex, bare for moro skyld.
  Nå er jeg imidlertid
  ganske flau over å ha Sex.
  Sist jeg hadde Sex på kontoret,
  fikk jeg kjeft
  av sjefen for å ha spurt frøken Hansen om hva hun synes om Sex.

  Da jeg forsøkte
  å forklare sjefen at jeg hadde hatt Sex siden jeg var elleve,
  svarte han at
  jeg var litt av en type.
  Da jeg giftet meg og dro på bryllupsreise, tok jeg
  selvfølgelig hunden med.
  Jeg sa til resepsjonisten på hotellet at jeg ønsket
  et rom for kona og meg,
  og et spesielt rom for Sex.
  Resepsjonisten svarte
  at alle rommene på hotellet var for Sex.
  – Du misforstår, forsøkte jeg, – Sex
  holder meg våken om natten.
  – Meg også, betrodde resepsjonisten
  meg.
  Hunden min angrep en gang en annen hund og jeg gikk rettens vei for å
  beholde hunden.
  – Ærede dommer, sa jeg, – jeg hadde Sex før jeg giftet
  meg.
  – Jeg også, repliserte dommeren.
  Da fortalte jeg ham at etter at jeg
  giftet meg ville ikke min kone at vi skulle ha Sex lenger.
  – Samme her,
  sukket dommeren.
  Her om dagen stakk hunden av igjen. Jeg trasket i timevis i
  nabostrøket for å finne den.
  En politibil kjørte opp på siden av meg
  og
  spurte meg hva jeg gjorde i denne gaten klokken tre om morgenen.
  – Jeg
  leter etter Sex, svarte jeg.
  Politifolkene vekslet blikk og ba meg
  høflig,
  men bestemt å ta plass i baksetet og bli med på stasjonen.
  – Har
  dere Sex på politistasjonen? spurte jeg.
  Nå er jeg hjemme igjen etter to
  dagers varetekt.
  Hunden er også kommet hjem etter sin søken etter det annet
  kjønn.
  Forresten har Sex i dag skiftet navn til Ukkeland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *